Национален шампионат деца

Турнир 1 – 7.04.2017

Домакин Гост Резултат
1 Академици Блус 03:08
2 Атлетик Лъвове 07:03
3 Академици Атлетик 01:18
4 Блус Лъвове 05:03
5 Лъвове Академици 00:07
6 Атлетик Блус 03:10